Türkiye’nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Alper Atakan ‘Aranjör’ adını verdiği Affeder Mi Aşk Bizi albümünde ilk çıkış şarkısını Türk Pop Müziğinin yeni nesil starı İrem Derici, söz ve müziği Cem Adrian’a ait ‘Affeder Mi Aşk Bizi?’ yi seslendirdi.
İrem Derici, uzun yıllardır birçok şarkısına aranje yapan Alper Atakan’ın, albümünde yer almaktan ve Cem Adrian’ın şarkısını bu albümde okumaktan çok keyif aldığını söyledi. Derici, ‘Müzisyen birinin, arşivlik albümünde olmak benim için de çok özel bir anı’ dedi.

İrem Derici’nin yanı sıra Mehmet Erdem, Demet Akalın, Ziynet Sali, Deniz Seki gibi birçok star ile çalışan ünlü prodüktör Alper Atakan, genç yeteneklere kurduğu müzik şirketi ile imkanlar sağlıyor. Alper Atakan ‘Aranjör’ albümünde İrem Derici ‘Affeder Mi Aşk Bizi’nin ardından Berkay, Fettah Can, Hande Ünsal, Simge ve Ziynet Sali gibi birçok ünlü isim şarkıları ile yer alıyor.
“Affeder mi Aşk Bizi?” şarkı sözleri
Affeder mi aşk bizi, unutur mu sence
Bırakırsak zamanın acımasız kollarına bu sevgiyi
Affeder mi aşk bizi, kırılmaz mı sence
Unutursak yeniden bozup da yazmaz mı, çizmez mi kaderi
Alışıyor musun? Alışıyor mu kalbin benim eksikliğime
Düşünüyor musun? Siliniyor mu yazdıklarım defterlerine
Yeniliyor musun, ah değiyor mu yaptıkların ettiklerine
Düşünüyor musun? Baş ediyor mu aklın bizi kaybettiğine